tisdag 11 maj 2010
Bakpotatis med skaldjursröra
Om man vill snabba på processen kan man första micra bakpotatisen på full effekt i cirka 5 minuter och därefter baka den färdigt i ugnen på 225 grader i 30-40 minuter.
Skaldjursröra
1 burk Creme Fraiche
1/2 dl (lätt) majonäs
2 msk fransk senap
1 burk kräftstjärtar i lake (alternativ eller tillsammans med räkor)
1 burk röd stenbitsrom
1/2 hackad purjolök
gräslök
dill
citronsaft
salt, peppar
Vintips
Mulderbosch, Rosé, Sydafrika
Klar och vacker laxrosa färg. Rik, fruktig doft med inslag av örter, jordgubbar, citrus och en lätt rökighet. Smaken är frisk, med mineral, örter, grapefrukt och en matvänlig pepprighet. Ett mycket välgjort rosévin från en av Sydafrikas bästa producenter.
Etiketter:
Potatis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar