400 gram spiralpasta (fusilli)
1 påse blandsallad
10-12 körsbärstomater
1 rödlök
(1 paket fetaost)
Stora gröna oliver
Marinerade kronärtskockshjärtan
Valnötter eller pinjenötter
4 kycklingfiléer
Wasabi&Sesame krydda från Santa Maria
1. Krydda kycklingfiléerna och bryn i smör på stekjärn.
2. Placera därefter kycklingen i en ugnssäker form och baka klart i ugn 225 grader, cirka 20 minuter till köttsaften är helt klar.
3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
4. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna om vi väljer denna nötsort.
5. Häll av vattnet från pastan och blanda med sallad, skivad rödlök, halverade tomater, fetaost
och kronärtskockor i bitar.
6. Garnera med oliver och hackade valnötter eller rostade pinjenötter.
7. Skär kycklingen i fina skivor och servera till salladen.
Till detta är det gott att servera Fetaost-röra.
Vintips
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar