8 pers
4 ägg
5 1/2 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smör
18 bitar After Eight
1. Smörj och bröa en bakform.
2. Smält smöret och låt svalna lite.
3. Smält After Eight-bitarna över vattenbad.
4. Banda den smälta chokladen med smöret.
5. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao och mjöl.
6. Tillsätt smör/chokladblandningen och rör försiktigt om i smeten.
7. Grädda på 175 grader mitt i ugnen cirka 35 minuter. Kakan ska vara lös och kladdig i mitten.
8. Låt svalna och sätt sedan in i kylen tills servering.
Servera med lättvispad grädde och färska hallon eller jordgubbar.
Hur många grader på ugnen, min kära?
SvaraRaderaMarie
Ooopppsss. 175 grader my dear.
SvaraRaderaDen här ska jag testa på mitt lilla afternoon tea-party på söndag. Ska ha denna, en liten småkaka och en liten rulltårtsbakelse som avslutning. Blir nog bra :)
SvaraRaderaFrida
Vad härligt Frida, lycka till!
SvaraRaderaBlir det nån marmelad förresten? Glöm inte bort mig då... Kraaaaaaaaaaaaam