onsdag 10 november 2010

Ni missar väl inte TÄVLINGEN!

Nu tycker jag det är dags för en liten tävling här på Tildas Kök & Vin!

Lämna bara en kommentar i kommentarsfältet så är du automatiskt med i tävlingen. Sista dag för att få deltaga i tävlingen är fredagen den 12 november.

Jag kan avslöja av vinsten är något gott som piggar upp i höstmörkret.

Lycka till!


9 kommentarer:

  1. Det vill man ju inte missa... :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så trevligt att hitta denna sida, en torsdag kväll efter en stunds städning och med en känsla av långhelg! Hälsningar, Annika i Skellefteå

    SvaraRadera
  3. Nu blev Fru Rudsvik-Rogersson nyfiken o tävlingssugen... Följer denna (o din andra) blogg med förtjusning! Kök o vinbloggen: Inspiration för mat-handikappade mig. Denna tipsar jag många nära o kära om. Helt toppen! Den andra bloggen; det är så kul att få ta lite del av ert vardagsliv; här hemma blir det ju så mycket barn medan ni har passerat det och lever det liv som vi hade lite innan, o får en annan gång i livet igen.

    SvaraRadera
  4. Vilken trevlig blogg. Kram Nina i Göteborg.

    SvaraRadera
  5. Klart man vill ha en chans på något som piggar upp, även om jag inte brukar ha någon vidare tur i tävlingar. Men skam den som ger sig. Tack för senast!!! Supergott och trevligt som vanligt. Köket är ännu snyggare i verkligheten.
    Kramis från din största fan i "Wellingtown" Marie.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vilken underbar sida du har gjort, jag blev inspirerad direkt. Lagde smörstekt sparris och Scampi med pasta i fredags. Det blev succé!

    Det jag gillar bäst på din sida är att du har så fina foton till de flesta recepten.

    Jag bifogar mitt favoritrecept på Italiensk kycklingsoppa, tyvärr har jag ingen bild.

    Italiensk kycklingsoppa:
    En gul lök
    Några vitlöksklyftor
    Fyra kycklingfiléer
    En grön paprika
    En röd paprika
    En gul paprika
    En msk olivolja
    En liter vatten
    Två buljongtärningar, helst höns
    Två msk tomatpuré
    Två tsk pressad citron
    En förpackning Tortellini (valfri)
    En knippe Basilika
    ½ dl riven parmesan

    Skär kycklingen i små bitar
    Skär lök, vitlök och paprika i lagom bitar, fräs i oljan.
    Häll på vattnet och buljongen, lägg i tomatpurén, citron och salt och peppar.
    Koka upp.
    Lägg i kycklingbitarna och koka i cirka 10 minuter.

    Tortellinin (färsk, med kort koktid) brukar jag hälla i och koka tillsammans med kycklingen.

    Hacka Basilika och strö över parmesan när soppan är klar.

    Enligt receptet ska det vara Aioli till med det behövs inte.

    Den här soppan har jag haft stora framgångar med….
    //Yvonne

    SvaraRadera
  7. Får man vara med och tävla?

    Lizette Kvarnström

    SvaraRadera
  8. Får man tävla även från Ungern? :) Kram: en annan workaholic

    SvaraRadera
  9. Vill gärna vara med, men det ser väl inte så bra ut om priset stannar här hemma?

    SvaraRadera