torsdag 29 oktober 2020

Rotfruktspytt med smakrika korvar och halloumi

Visst är det gott med pytt-i-panna! Vi gjorde en rotfrukspytt med smakrika korvar och halloumi som blev fantastiskt god. 

Satsa på riktigt goda och smakrika korvar, det gör så mycket för denna rätt. Vi valde ett av våra favoritmärken; Härryda Karlssons korvar. 4 olika sorter gick ned i pytten.



Här tager man lite vad man haver men detta är vad vi använde:

Potatis
Morötter
Gul lök
Zucchini
Broccoli
Halloumi
Smakrika korvar
Persilja

Tärna alla rotfrukter och grönsaker i ganska små tärningar. 
Hacka löken.
Tärna korv och halloumi.
Stek i stekpanna efter hand och smaksätt med salt och peppar i varje omgång.
Blanda samman allt.

Tillbehör (om man vill)
Stekt ägg
Senapscreme; blanda ihop crème fraiche med Dijonsenap och ev lite Colmans senapspulver.
Smaka av så det blir lagom styrka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar