Små söta vita tryfflar rullade i florsocker ser ut som snöbollar. En given succé hela julen!
Cirka 25 tryfflar
200 gram vit choklad
1/2 dl vispgrädde
25 gram smör
Finrivet skal av 1/2 citron
2 msk pressad citronsaft
Florsocker
Bryt chokladen i mindre bitar.
Koka upp grädden. Dra bort från plattan och rör ner chokladen och smöret. Rör om ordentligt tills allt smält.
Blanda i citronskal och saft.
Låt svalna och ställ därefter i kylen och gärna en stund i frysen också så blir det lättare att rulla.
Ta ut och forma till runda bollar. Rulla i florsocker.
Ställ kallt tills det är dags att servera.
Hej Marie!
SvaraRaderaDessa underbara snöbollarna gjorde jag igår. Hade i lite saffran i dem och dom blev himmelska!
Härligt!
/Saralouise
Du är för söt. Tack för att du delar med dig Saralouise.
SvaraRadera